• Jullie willen graag zorgeloos genieten op jullie trouwdag?
  • Geen vriend, vriendin of familielid hoeven te belasten met deze belangrijke en zware taak?
  • Niet de geschikte kandidaat voor het ceremoniemeesterschap kunnen vinden?
  • Jullie willen wel graag alles zelf plannen?

Na het eerste inventariserende (telefonische) gesprek gaan jullie zelf lekker aan de gang met de voorbereiding van de grote dag.

Samen met jullie, het bruidspaar, zet ik zo twee maanden voor de grote dag de laatste puntjes op de i en nemen wij het draaiboek met elkaar door. Ik neem contact op met alle leveranciers zodat duidelijk is dat ik het aanspreekpunt ben en controleer of ook alles daadwerkelijk in kannen en kruiken is.

Op de dag zelf, ben ik het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers (locatie, fotograaf, catering, bloemist, visagist, kapster, bruidstaartspecialist, band, dj enz.). Zorg ik ervoor dat alles perfect volgens planning en op rolletjes verloopt, los onverwachte problemen op en ben het geheugen van de bruid en bruidegom (ringen, boeket, benodigde papieren).

Onderschat deze taak niet en belast hier een familielid, vriend(in) niet mee. Laat hun genieten van jullie dag, laat mij het regelen.

Willen jullie in de voorbereiding alles of een gedeelte uit handen geven, laat mij dit dan regelen alsweddingplanner  zijnde.