Wie neemt voor jullie nu precies de verantwoordelijkheid uit handen? Wie neemt de organisatie over en gaat het regelen? Het zit in feite al opgesloten in de naam: Ikgahetregelen


Mijn naam is Tineke Vellekoop en woonachtig in Wilnis. Getrouwd en moeder van twee schatten van kinderen.

Hoe is het idee geboren om professioneel aan de slag te gaan als
Weddingplanner/Ceremoniemeester/Partyplanner/Eventmanager?
Dat was in september 2016 toen ik ceremoniemeester was op de bruiloft van Bram en Brenda Vellekoop. Door alle positieve reacties die ik daarna mocht ontvangen, van zowel gasten als leveranciers, kwam ik tot de conclusie dat dit is wat mij blij maakt en energie geeft!

In de afgelopen jaren heb ik veel feestjes en uitjes mogen organiseren en begeleiden. Het plannen en organiseren zit mij in het bloed. Hoe mooi zou het zijn als ik jullie kan helpen door mijn talent aan jullie beschikbaar te stellen?

Door meerdere cursussen te volgen van Weddingplanner tot Evenementenorganisator heb ik mijn kennis verder uit kunnen breiden.

Mijn oog voor detail, mijn resultaatgerichtheid, service(klant)gerichtheid en verantwoordelijkheidsgevoel dragen er toe bij dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Mochten jullie nog vragen hebben dan hoor ik dat graag! Stuur een e-mail, bel, app of stuur een berichtje via Facebook. Ik hoor graag van jullie!